160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Milyarder yatları Marmaris koylarına demir atmaya devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milyarder yatları Marmaris koylarına demir atmaya devam ediyor
Abone ol
Dünya’nın En Gözde, En Güvenli Deniz Suları Ve En Güzel Koylarına Sahip Yerlerinden Biri Olan Muğla’nın Marmaris Ilçesine Milyarderler Demir Atmaya Devam Ediyor.

Dünya’nın en gözde, en güvenli deniz suları ve en güzel koylarına sahip yerlerinden biri olan Muğla’nın Marmaris ilçesine milyarderler demir atmaya devam ediyor.

Marmaris Körfezi ve koyları milyarderlerin katrilyon Türk lirası değerindeki yatlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Rus milyarder Abramoviç’in yatları Eclipse ve My Solaris ile Arap milyarder El Nahyan’ın yatı Blue’nun ardından 93 metre uzunluğa ve 16 metre genişliğe sahip 8 kabinli Meksikalı milyarder Baillress‘in yatı Mayan Queen de Muğla koylarında demir attı. Bailleres’e ait 175 milyon dolarlık süper lüks yat Mayan Queen, Bozburun açıklarında bir koyda denizin keyfini çıkartırken, tekne sahibi Baillress‘in teknede olup olmadığı bilgisine ulaşılamadı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DEÜ tercih döneminin gözdesi olduÖnceki Haber

DEÜ tercih döneminin gözdesi oldu

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Yeniköy Köyünde Mısır Hasadına KatıldıSonraki Haber

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Yenik...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar