160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Çayır: Millet İttifakının ne dediği anlaşılmıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milli Yol Partisi Genel Başkanı Çayır: Millet İttifakının ne dediği anlaşılmıyor
Abone ol
MİLLİ YOL PARTİSİ (MYP) GENEL BAŞKANI REMZİ ÇAYIR, "MİLLET İTTİFAKI'NIN NE DEDİĞİ ANLAŞILMIYOR. CUMHUR İTTİFAKI DA YORGUN VE BİTKİN. MİLLET İTTİFAKININ DA ŞU ANA KADAR ORTAYA KOYDUĞU BİR UMUT YOK" DEDİ.

Milli Yol Partisi (MYP) Genel Başkanı Remzi Çayır, "Millet İttifakı’nın ne dediği anlaşılmıyor. Cumhur İttifakı da yorgun ve bitkin. Millet ittifakının da şu ana kadar ortaya koyduğu bir umut yok" dedi.


Kırşehir’de İl Başkanı Şevket Göçmen tarafından karşılanan ve düzenlenen basın toplantısında konuşan MYP Genel Başkanı Remzi Çayır, "Ankara’da, bir ışık huzmesi oluşacak. Türk milletine, Türk-İslam coğrafyasına ve mazlum milletlere sesleneceğiz. Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun seslendiği gibi sesleneceğiz" dedi.


"İktidar yorgun. Ülkenin yapısal bir değişikliğe sistem değişikliğine ihtiyacı var" diyen Çayır, "Bu sistem ve yapıyla Türkiye bir yere varamaz. Bu sistemde MYP de gelse sonuçları AK Parti’nin sonuçlarından farklı olmayacaktır" diye konuştu.



"Evren’i yargıladık, darbe anayasasını kullanıyoruz"


İki gün sonra 12 Eylül’ün yıl dönümü olduğunu belirten Çayır, şunları kaydetti:


"Millet iradesini çalan Kenan Evren’i yargıladık. Müebbet hapse mahkum ettik ama onun eseri olan darbe anayasasını yaşıyoruz. Adamın eserini yaşatıyoruz ama kendisini cezalandırıyoruz. Bu absürt anayasa ile de Türkiye’yi yönetmeye devam ediyoruz. Millet İttifakı’nın ne dediği anlaşılmıyor, Cumhur İttifakı da yorgun ve bitkin. Millet İttifakı’nın da şu ana kadar ortaya koyduğu bir umut yok. Umut milli ittifakın oluşturacağı üçüncü yolda. Adayımızla birlikte milletin huzuruna çıkmayı planlıyoruz. En azından birinci turda bütün partiler kendi adayları ile çıkmalı. Şartlar ne olursa olsun MYP kaybetse dahi millete yalan söylemeyecek."


Düzenlenen basın toplantısının ardından partilisi Burak Gürbüz’ün düğününe geçen Çayır, nikah şahitliği yaptıktan sonra Kırşehir’den ayrıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eren Şafak: “Özgüvenimizin yerine gelebilmesi için bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı”Önceki Haber

Eren Şafak: “Özgüvenimizin yerine gelebi...

Metin Diyadin: “Bütün oyuncularımı kutluyorum”Sonraki Haber

Metin Diyadin: “Bütün oyuncularımı kutlu...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar