160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Milli sporculardan Vali Akbıyıka ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milli sporculardan Vali Akbıyıka ziyaret
Abone ol
Gençlik Haftası Etkinlikleri çerçevesinde Muğlalı Milli Sporcular Vali Idris Akbıyık’ı Ziyaret Etti.

Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Muğlalı milli sporcular Vali İdris Akbıyık’ı ziyaret etti. Ziyarette gençlerin gençlik haftasını kutlayan Akbıyık, spor turizminin başkenti Muğla’nın sporcu yetiştiren bir il olduğunu, Muğla’da 105’in üzerinde milli sporcu bulunduğunu ifade etti.

Yüzme, kano, yelken ve okçuluk branşları başta olmak üzere hemen her branşta önemli dereceler elde edildiğini belirten Vali İdris Akbıyık “Muğla’nın yüzünü ağartan çok başarılı sporcularımız var. İlimizi ve Ülkemizi en iyi şekilde uluslararası müsabakalarda temsil ediyorlar” ifadelerini kullandı.

Sporcularla tek tek ilgilenen Akbıyık, “Sizler geleceğimizin teminatısınız, sizlerle gurur duyuyoruz. Sizlerin sayesinde Muğla’mız ve Ülkemiz daha da ilerleyecek, daha büyük başarılara imza atacak. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Deniz Kurdu-II/24 Tatbikatında milli platformlar ve sistemler öne çıkıyorÖnceki Haber

Deniz Kurdu-II/24 Tatbikatında milli pla...

Kayseride aranan şahıslara operasyon: 14 gözaltıSonraki Haber

Kayseride aranan şahıslara operasyon: 14...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar