160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Milli Piyango'dan 400 milyonluk ikramiye açıklaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milli Piyango'dan 400 milyonluk ikramiye açıklaması
Abone ol
Sisal Şans, Milli Piyango yılbaşı çekilişinde 400 milyon TL'lik büyük ikramiyenin Kolombiya'ya çıktığı iddialarını yalanladı.

Sisal Şans, Milli Piyango yılbaşı çekilişinde 400 milyon TL'lik büyük ikramiyenin Kolombiya'ya çıktığı iddialarını yalanladı.

Şirket, ikramiyenin İstanbul'da ikamet eden bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşına çıktığını açıkladı.

Sisal Şans'tan yapılan açıklamada, "31 Aralık Pazar akşamı gerçekleştirilen Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde 400 milyon TL'lik büyük ikramiye Milli Piyango Online üzerinden alınan bir tam bilete isabet etmiştir.

Büyük ikramiyeyi kazanan talihli İstanbul'da ikamet etmekte olup, 1969 doğumlu erkek bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıdır" denildi.

Açıklamada, "Kişisel Verileri Koruma Kanunu uyarınca talihlinin rızası olmadan kendisiyle alakalı daha fazla bilgiye yer verilememekte olup,

'İkramiyenin Kolombiya'ya çıktığı' iddiası tamamıyla asılsız ve gerçek dışıdır" ifadeleri kullanıldı.

Sisal Şans, "Milli Piyango Online'da üyelik kaydı yapılabilmesi için T.C. kimlik numarası verisinin girilmesi yasal olarak zorunludur.

Bu bilgi, MERNİS (Merkezi Nüfus İdaresi Sistemi) üzerinden teyit edildikten sonra üyelik açılabilmektedir.

Ayrıca ülkemizdeki mevcut yasal düzenlemeler gereği, üyelerin oyun oynayabilmeleri ve ikramiye ödemesi alabilmeleri için mutlaka Türkiye bankalarında hesap sahibi olmaları gerekmektedir.

İkramiye ödemeleri de üyelerin Türkiye'de bulunan kişisel banka hesaplarına yapılmaktadır" dedi.

Şirket, "Sosyal medyada gerçek kimliklerini gizleyerek anonim olarak paylaşım yapan bazı hesaplardan başlatılan bu asılsız iddiaların ve spekülasyonların,

bir siyasi partinin genel başkan yardımcılığı görevini yürüten bir şahıs tarafından, gerçekliği araştırılmadan kamuoyu açıklamasına konu yapılması ise son derece üzücüdür" ifadelerini kullandı.

Sisal Şans, "Sosyal medyada kurumumuza yönelik üretilen asılsız iddialara itibar edilmemesini, dezenformasyon üreten ve yayan kişilere karşı hukuki süreç başlattığımızı kamuoyuna önemle duyururuz" dedi.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ASELSAN Malatyada fabrika kuracak Önceki Haber

ASELSAN Malatyada fabrika kuracak

Bodrumda belediye ekipleri sağanak yağışta sahada çalıştı Sonraki Haber

Bodrumda belediye ekipleri sağanak yağış...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar