02 Ekim 2026, Cuma
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Metristepede 18 yıllık vefa: AKUT, İnönü Zaferini kar altında kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Metristepede 18 yıllık vefa: AKUT, İnönü Zaferini kar altında kutladı
Abone ol
Akut Bozüyük Ekibi Tarafından Gelenekselleşen Metristepe Zafer Ve şehitleri Anma Yürüyüşü, Bu Yıl Da Yoğun Bir Katılımla Gerçekleştirildi.

AKUT Bozüyük ekibi tarafından gelenekselleşen Metristepe Zafer ve Şehitleri Anma Yürüyüşü, bu yıl da yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Olumsuz hava şartlarına rağmen bir araya gelen gönüllüler, şehitlerimizi andı. Türkiye’nin önde gelen arama kurtarma sivil toplum kuruluşlarından AKUT, 1. İnönü Zaferi’nin yıl dönümünde anlamlı bir yürüyüşe imza attı. 2008 yılından bu yana aralıksız sürdürülen Geleneksel Metristepe Zafer ve Şehitleri Anma Yürüyüşü, bu yıl 11 Ocak Pazar günü 18’inci kez düzenlendi.

Kar altında saygı duruşu

Kar yağışı ve dondurucu soğuğa aldırış etmeyen AKUT gönüllüleri, Bozüyük’teki Metristepe Anıtı’na ulaşarak anma töreni gerçekleştirdi. Katılımcılar, üzerinde "Şehitlerimizi Unutmayacağız" yazılı ve şehitlerimizin fotoğraflarının bulunduğu bir pankart açarak, kahramanlarımızı saygıyla andı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Denizlili lokantacılar 3. kez Osman Üçgül dedi Önceki Haber

Denizlili lokantacılar 3. kez Osman Üçgü...

Talasta kış çalışmalarına teknolojik takip Sonraki Haber

Talasta kış çalışmalarına teknolojik tak...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar