160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Metin Öztürk: Cumhuriyetin 100. yılında iki kupayı da istiyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Metin Öztürk: Cumhuriyetin 100. yılında iki kupayı da istiyoruz
Abone ol
GALATASARAY İKİNCİ BAŞKANI METİN ÖZTÜRK, TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN 100. YILINDA HEM SÜPER LİG HEM DE TÜRKİYE KUPASI’NI KAZANMAK İSTEDİKLERİNİ SÖYLEDİ.

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında hem Süper Lig hem de Türkiye Kupası’nı kazanmak istediklerini söyledi.


Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu kura çekimi, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Galatasaray, bu turda Corendon Alanyaspor ile eşleşti. Kura çekiminin ardından sarı-kırmızılıların ikinci başkanı Metin Öztürk, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Öztürk, "Dün Ankara Keçiörengücü ile keyifli bir maç yaptık, tur atladık. Kura sistemi sebebiyle, kurada Alanyaspor bizi çekti, biz onları değil. Sahalarda en hassas olduğumuz konu sporcu sağlığı. Bir yandan maçı kazanmanın heyecanı içinde bir yandan da sporcularımıza bir şey olmasın diye maçı gözlemliyoruz. Umarız keyifli bir maç olur. Bundan sonra son 8’e ve sonuçta da şampiyonluk kupasına Galatasaray uzanır. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı. Bir tane 100. yıl var. Biz Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında hem Süper Lig kupasını hem Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanıp taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Üniversite öğrencileri ile ruh sağlığı söyleşisi yapıldıÖnceki Haber

Üniversite öğrencileri ile ruh sağlığı s...

Çaldıkları kalorifer peteklerini satamadan yakalandılarSonraki Haber

Çaldıkları kalorifer peteklerini satamad...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar