12 Ekim 2026, Pazartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Meteorolojiden çığ uyarısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Meteorolojiden çığ uyarısı
Abone ol
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Elazığ, Malatya, Tunceli Ve Bingöl’ün Yüksek Kesimlerinde Meydana Gelebilecek Olan çığ Riskine Karşı Uyarılarda Bulundu

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Elazığ, Malatya, Tunceli ve Bingöl’ün yüksek kesimlerinde meydana gelebilecek olan çığ riskine karşı uyarılarda bulundu.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünden yapılan uyarılarda, "Bölgemiz genelinde havanın çok bulutlu ve sağanak yağışlı, yüksek kesimlerin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği, hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında seyredeceği, rüzgarın güney ve batı yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette eseceği tahmin edilmektedir. Elazığ, Malatya, Tunceli ve Bingöl çevrelerinin yüksek kar örtüsüne sahip eğimli kesimlerinde çığ ve kar erimesi tehlikesi bulunduğundan meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması önem arz etmektedir" ifadelerine yer verildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Edremitte ev yangını Önceki Haber

Edremitte ev yangını

İzmir Çoruhlu FKda Halim Karaköse dönemi Sonraki Haber

İzmir Çoruhlu FKda Halim Karaköse dönemi

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar