17 Ekim 2026, Cumartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Meteoroloji Denizli için fırtına uyarısında bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Meteoroloji Denizli için fırtına uyarısında bulundu
Abone ol
Meteoroloji, Denizli’de Güney Yönlerden Esecek Kuvvetli Rüzgar Ve Fırtına Nedeniyle Ulaşımda Aksamalar Ve çatı Uçmaları Gibi Olumsuzluklara Karşı Vatandaşları Uyardı.

Meteoroloji, Denizli’de güney yönlerden esecek kuvvetli rüzgar ve fırtına nedeniyle ulaşımda aksamalar ve çatı uçmaları gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Denizli için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısında bulundu. Yapılan açıklamaya göre, 29 Ocak 2026 Perşembe günü saat 13.00’ten itibaren güney yönlerden kuvvetli rüzgar ve yer yer fırtına bekleniyor. Rüzgarın saatte 40 ila 70 kilometre hızla esmesi, bazı bölgelerde ise hızının 80 kilometreye kadar çıkması öngörülüyor. Meteoroloji, olumsuz hava şartları nedeniyle ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi gibi risklere karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

Ayrıca soba ve doğal gaz kullanımına bağlı olarak yaşanabilecek zehirlenmelere karşı da tedbirli olunması çağrısında bulunuldu. Fırtınanın 30 Ocak 2026 Cuma günü saat 18.00’e kadar etkili olmasının beklendiği belirtildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Zorlu’dan Başkan Şahin’e Ziyaret Önceki Haber

Zorlu’dan Başkan Şahin’e Ziyaret

Elazığ için kuvvetli yağış uyarısı Sonraki Haber

Elazığ için kuvvetli yağış uyarısı

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar