160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

MESKİ, Demirışık Mahallesinin içme suyu altyapısını yeniledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MESKİ, Demirışık Mahallesinin içme suyu altyapısını yeniledi
Abone ol
Demirışık Mahallesi’nde Içme Suyu Altyapı çalışmaları Sonrası Tahrip Olan Yollar Yenilendi

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Mezitli İlçesi Demirışık Mahallesi’nde gerçekleştirilen içme suyu altyapı çalışmaları sonrası tahrip olan yolların yenilenmesini tamamladı.

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ), Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer öncülüğünde altyapı ve üstyapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Demirışık Mahallesi’nde toplamda 10 kilometrelik içme suyu isale, terfi ve şebeke hattı çalışmasının ardından, tahrip edilen yollar MESKİ tarafından yeniden inşa edildi. Bu kapsamda 6 kilometre sıcak asfalt ve 4 kilometre sathi kaplama yapılırken, bölge halkına daha modern ve konforlu bir yol ağı sunuldu.

"Demirışık Mahallesi, modern ve konforlu bir yol ağına kavuştu"

MESKİ Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı Asfalt Şube Müdürlüğü’nde kontrol mühendisi olarak görev yapan Mehmet Ali Yıldırım, "10 kilometre içme suyu hattı yenileme çalışmaları sonrasında 6 kilometrelik sıcak asfalt kaplama çalışması ve 4 kilometrelik sathi kaplama çalışmaları tamamlanmıştır. Bu çalışma ile Mezitli ilçesi Demirışık Mahallesi, modern ve konforlu bir yol ağına kavuşmuştur" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TTSO: Ulukale dutu, geçimdir, emektir, gelecektir Önceki Haber

TTSO: Ulukale dutu, geçimdir, emektir, g...

Suriye bayrağı, Washingtondaki büyükelçilikte göndere çekildi Sonraki Haber

Suriye bayrağı, Washingtondaki büyükelçi...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar