160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Mert Selek, U-18 Balkan Milli Takım seçmelerinde ikinci oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mert Selek, U-18 Balkan Milli Takım seçmelerinde ikinci oldu
Abone ol
Izmir'de Düzenlenen Olimpik Deneme U-18 Balkan Milli Takım Seçme Yarışmalarında, Afyonkarahisar Atletizm Gençlik Ve Spor Kulübü'nün Sporcusu Mert Selek, 800 Metre Yarışında Büyük Bir Başarı Elde Etti.

İzmir’de düzenlenen Olimpik Deneme U-18 Balkan Milli Takım seçme yarışmalarında, Afyonkarahisar Atletizm Gençlik ve Spor Kulübü’nün sporcusu Mert Selek, 800 metre yarışında büyük bir başarı elde etti.

Olimpik Deneme U-18 Balkan Milli Takım seçme yarışmaları, Türkiye’nin dört bir yanından gelen yetenekli sporcuların katılımıyla gerçekleştirildi. İzmir’deki müsabakalarda sporcular, yeteneklerini sergileyerek milli takıma seçilme imkanı elde etmeye çalıştı. Mert Selek, 800 metre yarışında 1:53:72’lik derecesi ile güçlü rakiplerini geride bırakarak ikinci sırada yer aldı.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Mert Selek ve antrenörünü tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Cüce: Mersin Mut Sebze ve Meyve Toptancı Hali ihtiyaca cevap vermiyorÖnceki Haber

Başkan Cüce: Mersin Mut Sebze ve Meyve T...

Verilen sözler yerine getirilmeyince caminin yapımı yarıda kaldıSonraki Haber

Verilen sözler yerine getirilmeyince cam...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar