08 Ekim 2026, Perşembe
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Mersin'de yağışlı hava etkili olmaya başladı, Akdenizde hortum çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mersin'de yağışlı hava etkili olmaya başladı, Akdenizde hortum çıktı
Abone ol
Meteorolojinin Uyardığı Yağışlı Hava Mersin'de Etkili Olurken Akdeniz'de Hortum çıktı, Kıyıya Dalgalar Da Vurmaya Başladı.

Meteorolojinin uyardığı yağışlı hava Mersin’de etkili olurken Akdeniz’de hortum çıktı, kıyıya dalgalar da vurmaya başladı.

Meteoroloji Doğu Akdeniz’de görülecek sağanak ve gök gürültülü yağışların, bugünden itibaren Adana ve Mersin’in doğu çevrelerinde kuvvetli olacağını bildirdi.

Uyarının ardından bugün öğle saatlerinden itibaren Mersin’de sağanak yağış etkili olmaya başladı.

Zaman zaman şiddetini arttıran yağışlar nedeniyle şuana kadar olumsuz bir durum yaşanmadığı belirtildi.

Yağışların bugün ve yarın devam etmesinin beklendiği belirtilirken, sel ve su taşkınlarına karşı tedbirli olunması istendi.

Öte yandan, Mersin’in Silifke ilçe Susanoğlu bölgesinde Akdeniz’de hortum çıktı.

Hortum cep telefonu ile görüntülendi. Akdeniz’de Mersin kıyılarında ise 2 metreye kadar dalgalar kıyıya vurmaya başladı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Samsunda tarıma 21 milyon liralık destek Önceki Haber

Samsunda tarıma 21 milyon liralık destek

Spor kız takımı göz kamaştırıyor Sonraki Haber

Spor kız takımı göz kamaştırıyor

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar