160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Mersinde terör örgütü PKKya operasyon: 4 tutuklama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mersinde terör örgütü PKKya operasyon: 4 tutuklama
Abone ol
Mersin'de Jandarma Ekipleri Tarafından Bölücü Terör örgütü Pkk/kck'ya Yönelik Düzenlenen Operasyonda Yakalanan 4 şüpheli Tutuklandı.

Mersin’de jandarma ekipleri tarafından bölücü terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik düzenlenen operasyonda yakalanan 4 şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri terör örgütü PKK/KCK’nın faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışma yaptı. Ekiplerin çalışmasında örgütün propagandasını yapan 4 şüpheli tespit edildi. Bunun üzerine jandarma, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Akdeniz ve Silifke ilçelerinde 4 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı, adreslerde yapılan aramalarda ise çok sayıda materyal ve doküman ele geçirildi.

Jandarmada ifadeleri alınıp adliyeye sevk edilen 4 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BUDOnun bazı seferleri iptal edildiÖnceki Haber

BUDOnun bazı seferleri iptal edildi

Sarp Sınır Kapısı 2024 yılı verileri açıklandıSonraki Haber

Sarp Sınır Kapısı 2024 yılı verileri açı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar