04 Ekim 2026, Pazar
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Mersinde kaçak sigara ve tütün operasyonu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mersinde kaçak sigara ve tütün operasyonu
Abone ol
MERSİN'DE BİR İŞ YERİNE YAPILAN OPERASYONDA, 13 BİN 500 ADET İÇİ DOLDURULMUŞ MAKARON SİGARA, 20 KİLOGRAM KIYILMIŞ SİGARA TÜTÜNÜ İLE 6,5 KİLOGRAM GÜMRÜK KAÇAĞA NARGİLE TÜTÜNÜ ELE GEÇİRİLDİ.

Mersin’de bir iş yerine yapılan operasyonda, 13 bin 500 adet içi doldurulmuş makaron sigara, 20 kilogram kıyılmış sigara tütünü ile 6,5 kilogram gümrük kaçağa nargile tütünü ele geçirildi.


İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir iş yerinde çok sayıda kaçak sigara ve nargile tütünü olduğunu tespit etti. Bunun üzerine belirlenen iş yerine operasyon yapan ekipler, yaptığı aramalarda 1 elektrikli sigara doldurma makinesi, 13 bin 500 adet içi doldurulmuş makaron sigara, 20 kilogram açık kıyılmış sigara tütünü ile 6,5 kilogram gümrük kaçağı nargile tütünü ele geçirdi.


Olayla ilgili gözaltına alınan M.Z. isimli şahıs, işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Su ürünleri av yasağı başlıyor Önceki Haber

Su ürünleri av yasağı başlıyor

Kayseride virajı alamayan tır devrildi Sonraki Haber

Kayseride virajı alamayan tır devrildi

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar