14 Mayıs, 2024, Salı
DOLAR32.3094
EURO34.9985
ALTIN2445.0

Merkezefendinin mor güzelliği misafirlerini bekliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Merkezefendinin mor güzelliği misafirlerini bekliyor
Abone ol
Denizli'nin Merkezefendi Ilçesinde Hasat Zamanı Yaklaşan Lavanta Bahçesi, Etkileyici Kokusu Ve Büyüleyen Görüntüsü Ile Misafirlerini Bekliyor.

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde hasat zamanı yaklaşan Lavanta Bahçesi, etkileyici kokusu ve büyüleyen görüntüsü ile misafirlerini bekliyor.

2019 yılından itibaren ilçenin çehresini değiştiren Merkezefendi Belediyesi çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda Yenişafak Mahallesi’ne kazandırılan Lavanta Bahçesi’nde hasat zamanı yaklaştı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da hasattan önce Lavanta Bahçesi’ni ziyaret etti. Lavanta Bahçesi’ni gezen Başkan Doğan, lavantaların eşsiz güzelliği ve hoş kokusuyla mest olan misafirler ile sohbet edip hatıra fotoğrafı çekildi.

“Hemşehrilerimizin ilgisinden memnunuz”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, son yıllarda hayata geçirdikleri yeşil alan ve park çalışmalarının ilçeye farklı bir hava kattığını belirtti. Vatandaşların bu alanları yoğun olarak kullanmasının kendilerini mutlu ettiğini anlatan Doğan, “Daha yeşil, daha yaşanabilir ve daha güzel bir Merkezefendi için çalışıyoruz. İlçemize kazandırdığımız Lavanta Bahçe’mizde mis kokusu ve hoş görüntüsüyle ilçemize ayrı bir renk katıyor. Hemşehrilerimiz de buraya gezmeye, keyifli vakit geçirmeye ve fotoğraf çekilmeye geliyor. Bu mor manzaranın rahatlatıcı etkisi, hoş kokusu ve eşsiz güzelliği ile lavanta bahçelerimizi herkesin görmesini tavsiye ediyorum” ifadelerini kullandı.

15 bin lavanta ve adaçayı bulunuyor

35 dekarlık büyüklüğe sahip Lavanta Bahçesi; seyir terasları ve yürüyüş yollarıyla ziyaretçilerine hizmet veriyor. Evlilik teklifi yapanlardan, nişan veya düğün fotoğrafı çektirmek isteyen çiftlere, amatör ve profesyonel fotoğraf sanatçılardan her kesimden vatandaşın büyük ilgi gösterdiği Lavanta Bahçesi’nde 15 bin lavanta bitkisi ve adaçayı bulunuyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ortaca orman yangınına havadan karadan müdahale devam ediyorÖnceki Haber

Ortaca orman yangınına havadan karadan m...

Digorda köyler modern yollara kavuşuyorSonraki Haber

Digorda köyler modern yollara kavuşuyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar