160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Menekşe Plajındaki yoğunluk havadan görüntülendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Menekşe Plajındaki yoğunluk havadan görüntülendi
Abone ol
Kurban Bayramı’nı Istanbul’da Geçiren çok Sayıda Vatandaş Menekşe Plajı’na Akın Etti. Plajda Oluşan Yoğunluk Ise Havadan Görüntülendi.

Kurban Bayramı’nı İstanbul’da geçiren çok sayıda vatandaş Menekşe Plajı’na akın etti. Plajda oluşan yoğunluk ise havadan görüntülendi.

Kurban Bayramı’nda 9 günlük tatilde kimi vatandaşlar memleketlerinin ve tatil beldelerinin yolunu tutarken İstanbul’da kalan vatandaşlar sahil noktalarına, piknik alanlarına akın etti. Küçükçekmece’deki Menekşe Plajı’nda oluşan hareketlilik ise havadan görüntülendi. Görüntülerde genç yaşlı çok sayıda vatandaşın alanda oluşturduğu kalabalık da gözler önüne serildi. Vatandaşların ücretsiz olarak girdiği plajda kimi vatandaşlar yüzerken kimisi güneşlenerek alanın keyfini çıkardı. Alanda birçok aile piknik yaparken çocukları da oyunlar oynadı. Alanın girişindeki otopark noktalarında neredeyse yer kalmadığı görüldü.

“Aşırı derecede bir yoğunluk var”

Alana arkadaşlarıyla gelen Mehmet Çıbık, “Çok kalabalık, hava zaten çok sıcak, insan kaynıyor. Bayramın etkisi var, herkes evde, evde olduğu için insanlar sıcaktan bunalıyor. Denize gitmek, serinlemek istiyor bu sebepten de aşırı derecede bir yoğunluk var” dedi.

Sıcak havada serinlemek için alana yakınlarıyla birlikte geldiğini söyleyen Savaş Yılmaz, “Su soğuk biraz, tam sıcak değil, alana ailemle geldim, çocuklar yanımda” şeklinde konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erkek arkadaşı tarafından vahşice bıçaklandıÖnceki Haber

Erkek arkadaşı tarafından vahşice bıçakl...

Malatyada korkutan yangınSonraki Haber

Malatyada korkutan yangın

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar