16 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.4935
EURO34.5929
ALTIN2482.6

Meme Yağ Enjeksiyonu Nedir, Neden Yapılır?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Meme Yağ Enjeksiyonu Nedir, Neden Yapılır?
Abone ol
Meme yağ enjeksiyonu, memenin dolgun ve hacimli bir görünüm elde etmesi maksadıyla gerçekleştirilen estetik uygulamadır.

Meme yağ enjeksiyonu, memenin dolgun ve hacimli bir görünüm elde etmesi maksadıyla gerçekleştirilen estetik uygulamadır. Son dönemde sıklıkla tercih edilen uygulamanın temel prensibi, vücudun bölgelerinden alınan yağların meme bölgesine enjekte edilmesi üzerinedir. Genel veya lokal anestezi altında yapılan operasyon, hastanın ihtiyaçlarına göre farklı süreçler içerebilir.

Meme yağ enjeksiyonu operasyonunun sağladığı en temel fayda, vücudunda silikon ürünlerinde yer almasını istemeyen kadınlar içindir. Klasik meme büyütme operasyonlarında memeye enjekte edilen silikonların yerine meme yağ enjeksiyonu operasyonunda vücudun sahip olduğu tamamen doğal yağ dokuları kullanılır. Operasyonun kadınlara vaad ettiği bir diğer önemli avantaj da operasyondan sonra herhangi bir kesi ya da yarık izinin oluşmamasıdır.

Meme Yağ Enjeksiyonu Neden Yapılır?
Meme yağ enjeksiyonu, çoğunlukla vücudunda silikon veya benzeri bir maddenin yer almasını istemeyen kadınların taleplerini karşılamak üzere gerçekleştirilir. Operasyon, uygulanan işlemler sonrasında estetik bir meme görünümü vadediyor olmasının dışında bölgesel yağlanma sorunlarına da çözüm üretir.

Meme yağ enjeksiyonu uygulamalarında alınan yağ dokuları, bölgesel yağlanma sorunlarına sebep olan ve vücudun farklı bölgelerinde ortaya çıkan yağlardan temin edilir. Böylelikle aynı anda fazla yağlardan vücudu arındırırken aynı zamanda dolgun ve sıkı bir görünüme sahip memeye sahip olunabilir. https://www.milanoklinik.com/ bünyesinde meme yağ enjeksiyonu operasyonları gerçekleştirilmektedir.

Meme Yağ Enjeksiyonu İçin Kimler Uygundur?
Meme yağ enjeksiyonu operasyonu; canlı, diri, dolgun ve estetik bir meme görünümüne sahip olmak isteyen hemen her kadına uygulanabilir. Buna karşın operasyon büyük oranda yaşlanmaya bağlı olarak ortaya çıkan estetik sorunlar nedeniyle tercih edilir. Hacmini yitirmiş ve estetik açıdan olumsuz bir görünüme sahip olan memenin operasyonla toparlanarak bütünlüklü bir görünüm elde etmesi sağlanır.

Meme yağ enjeksiyonu operasyonu, meme bölgesinde uygulanan estetik operasyonlar arasında en doğal sonuçlar vadeden uygulamalardandır. Yüksek düzeyde doğal bir görünüm sunan operasyon, aynı zamanda uygulama sonrası yaşamda da önemli kolaylıklar vadeder. Özellikle hastanın gündelik yaşamına dönüşü son derece hızlıdır. Ayrıca doğallık temelinde gerçekleştirilen bir uygulama olması nedeniyle meme yağ enjeksiyonu sonrasında herhangi bir his kaybı oluşmaz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çanta Tasarımlarında Konfor ve Lüksü Bir Arada YaşayınÖnceki Haber

Çanta Tasarımlarında Konfor ve Lüksü Bir...

Rattan ve Bambu Aydınlatma Özel Tasarımlarla Buluşuyor: MyLampSonraki Haber

Rattan ve Bambu Aydınlatma Özel Tasarıml...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar