160x600
04 Temmuz, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Melikgazinin yardım eli depremzedeler için uzandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Melikgazinin yardım eli depremzedeler için uzandı
Abone ol
MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKANI DR. MUSTAFA PALANCIOĞLU, KAHRAMANMARAŞ'TA MEYDANA GELEN 7,4 BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ DEPREM NEDENİYLE DEPREM BÖLGESİNE İŞ MAKİNALARI VE İHTİYAÇ MALZEMELERİ VE SEYYAR WC VE MESCİT YOLLADIKLARINI SÖYLEDİ.

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,4 büyüklüğündeki deprem nedeniyle deprem bölgesine iş makinaları ve ihtiyaç malzemeleri ve seyyar WC ve mescit yolladıklarını söyledi.


Melikgazi Belediyesi olarak depremzedelere ve deprem bölgesine her türlü yardım için hazır olduklarını söyleyen Başkan Dr. Palancıoğlu, “Tüm ülkemize geçmiş olsun dileklerim iletiyorum. Cenabı Allah her türlü afetten, sıkıntıdan ülkemizi korusun. Özellikle Maraş, Malatya başta olmak üzere bazı illerimizde hasar büyük. Cenabı Allah tüm kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun. Biz de bu kapsamda deprem olur olmaz hemen organize olduk. İhtiyacı olan vatandaşlarımızı belediyemizde ağırladık. Kayseri Valimiz Gökmen Çiçek Kahramanmaraş şehrimize Koordinatör Vali olarak gönderildi. Kendisiyle ve AFAD ile sürekli irtibat halindeyiz. Belediye olarak 1 mazot tankeri, 2 kamyonet, 1 adet vinç, 4 iş makinası, 4 TIR, 1 seyyar WC, 1 seyyar mescit, 2 adet 4x4 kar kürüme aracı, 1 jenerator, 1 oksijen kaynağı ve depremzede vatandaşlarımız için temel ihtiyaçları gönderiyoruz. Allah bu tür afetler ve depremleri bir daha göstermesin. Depremde Türkiye’nin bir gerçeği. Biz de deprem anından beri sürekli sokaktayız. Depremzede kardeşlerimizin yanındayız. Temennimiz zayiat ve can kaybının artmamasıdır. Büyük geçmiş olsun diyorum.” dedi.


Kayseri’den deprem bölgesine gönderilecek yardımlar için koordinasyon ve istişare toplantısı düzenlediklerini belirten Başkan Dr. Palancıoğlu şunları söyledi:


“Biraz önce de Sanayi Odamız’da yapmış olduğumuz bir koordinasyon toplantısı oldu. Kızılay’ımız, Kayseri Sanayi Odası, Kayseri Ticaret Odası, Kayseri OSB, Kayseri Ticaret Borsası, MÜSİAD, Kayseri Şeker, MAZLUM-DER, tüm hayırseverlerimiz, iş adamlarımız, sanayicilerimiz hepsine teşekkür ediyorum. Herkes bir araya geldi el ele verdi. Yardım çalışmasını devam ettiriyor. Büyükşehir Belediyemiz ise ayrı bir çalışma yürütüyor. Ayrıca Kızılay’ımıza teşekkür ediyorum. Açılan deprem yardımı hesabı vasıtasıyla nakdi yardımları depremzedelere ulaştırılacaklar.”

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Muğlada depremzedeler için kan bağışına yoğun ilgiÖnceki Haber

Muğlada depremzedeler için kan bağışına...

Bursadan Gaziantepe erzak yardımıSonraki Haber

Bursadan Gaziantepe erzak yardımı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar