160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Melekin bayramlıkları Mehmet Kanar amcasından

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Melekin bayramlıkları Mehmet Kanar amcasından
Abone ol
HATAY’DA DEPREMDE EVLERİ ZARAR GÖREN VE AİLESİYLE BİRLİKTE KONTEYNER KENTTE YAŞAYAN MELEK’E BİR HEDİYE DE “MEHMET AMCA” DİYE SESLENDİĞİ MUSTAFAKEMALPAŞA BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KANAR’DAN GELDİ.

Hatay’da depremde evleri zarar gören ve ailesiyle birlikte konteyner kentte yaşayan Melek’e bir hediye de “Mehmet Amca” diye seslendiği Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar’dan geldi.


Hatay’da deprem sonrasındaki görüntüleri ile tüm Türkiye’nin yakından tanıdığı Melek, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın destekleriyle konteyner kentte ailesiyle birlikte yeni bir yaşama başlamıştı. Çok istediği ve hayal ettiği bilgisayarına da kavuşan Melek’e bir hediye de Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar’dan geldi. Ramazan Bayramı öncesinde istediği bayramlık kıyafetlere ve ayakkabılara kavuşan Melek, video aracılığı ile Başkan Kanar’a teşekkür etti.


Melek paylaştığı videoda “Mehmet Kanar amca seni çok seviyorum. Bayram giyimlerimi aldım. Çok çok teşekkürler” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Boluda zincirleme trafik kazası, TEM Otoyolu trafiğe kapandı Önceki Haber

Boluda zincirleme trafik kazası, TEM Oto...

Camiden bilgisayar hırsızlığı Sonraki Haber

Camiden bilgisayar hırsızlığı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar