160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Melek öğretmen memleketi Turgutluda toprağa verilecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Melek öğretmen memleketi Turgutluda toprağa verilecek
Abone ol
HATAY’IN ANTAKYA İLÇESİ GAZİ ORTAOKULUNDA DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMENİ OLARAK GÖREV YAPAN TURGUTLULU ÖĞRETMEN MELEK AKKOÇ ENKAZ ALTINDA KALARAK HAYATINI KAYBETTİ.

Hatay’ın Antakya ilçesi Gazi Ortaokulunda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak görev yapan Turgutlulu öğretmen Melek Akkoç enkaz altında kalarak hayatını kaybetti.


Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen depremler sırasında Hatay’ın Antakya ilçesi Gazi Ortaokulunda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Melek Akkoç enkaz altında kalarak vefat etti. 27 yaşındaki genç öğretmenin ölüm haberi Turgutlu ilçesinde büyük üzüntüye sebep olurken Melek öğretmenin cenazesinin bu akşam Turgutlu’da olacağı ve yarın öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verileceği öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Lucas Torreira: Bizi burada çok sıcak karşılamışlardı, biz de elimizden geleni yapmak istiyoruzÖnceki Haber

Lucas Torreira: Bizi burada çok sıcak ka...

Hatayda enkaz altında vefat eden Turgutlulu esnaf toprağa verildiSonraki Haber

Hatayda enkaz altında vefat eden Turgutl...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar