160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Meksikalı turistin Türkiye sevgisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Meksikalı turistin Türkiye sevgisi
Abone ol
KAPADOKYA BÖLGESİNİ ZİYARETE GELEN MEKSİKALI TURİST VİANEY RAMOS TÜRKİYE SEVGİSİNİ TIRNAKLARINA ÇİZDİĞİ AY YILDIZ İLE GÖSTERDİ.

Kapadokya bölgesini ziyarete gelen Meksikalı turist Vianey Ramos, Türkiye sevgisini tırnaklarına çizdiği ay yıldız ile gösterdi.


Meksika’dan Kapadokya’yı gezmeye gelen Vianey Ramos tırnaklarındaki Türk bayrağı resmi ile dikkat çekti. Sağ eline Türk bayrağı, sol eline Meksika bayrağını resmeden turist Türkiye sevgisini vurguladı. Göreme Açık Hava Müzesini arkadaşları ve ailesi ile birlikte gezen Vianey Ramos, Türkiye sevgisini tırnaklarındaki Türk Bayrağı resmini göstererek, “Türkiye’yi çok seviyorum” dedi. Ramos, "İstanbul’u çok seviyorum. Buradaki insanlar eğlenceli ve bu beni mutlu etti. Türkiye’ye ikinci gelişim. Bu gelişimde Kapadokya’yı da gezmek istedim. Kapadokya çok büyüleyici ve harika bir yer. Bu güzellikleri ailem ve arkadaşlarımla görmek istedim” şeklinde konuştu.


Her fırsatta Türkiye’ye gelmek istediğini ve Türkiye’yi çok sevdiğini söyleyen Vianey Ramos, “Kapadokya cennet gibi. Burada yaşamak isterdim” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kazada hayatını kaybeden Rümeysa toprağa verildiÖnceki Haber

Kazada hayatını kaybeden Rümeysa toprağa...

Elazığda makas atan sürücü kameraya yansıdıSonraki Haber

Elazığda makas atan sürücü kameraya yans...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar