160x600
02 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

MEAH, ilk yoğun bakım uzmanını yetiştirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MEAH, ilk yoğun bakım uzmanını yetiştirdi
Abone ol
Meah’ta Bir Ilk Dr. Alkan Yoğun Bakım Uzmanı Oldu

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi, bir ilke imza atarak yandal uzmanlık eğitim programından mezun olan ilk yoğun bakım uzmanını yetiştirdi. Yoğun Bakım Bilim Dalı’nda uzmanlık eğitimi gören Araştırma Görevlisi Dr. Aslı Alkan, sınavını başarıyla tamamlayarak “Yoğun Bakım Uzmanı” unvanını aldı.

Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Yoğun Bakım Bilim Dalı’nda eğitim gören Dr. Aslı Alkan, yandal uzmanlık eğitimi süresince yoğun bakım alanında kapsamlı bir eğitim aldı. Bu eğitimi başarıyla tamamlayan Alkan, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bu unvanı kazanan ilk isim oldu.

Dr. Aslı Alkan’ın uzmanlık sınavı, 1 Ekim 2024 tarihinde Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Bakiye Uğur’un başkanlığında yapıldı. Jüri üyeleri arasında Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Anestezi ve Reanimasyon Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Gönül Tezcan Keleş, 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Necati Gökmen, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden Doç. Dr. Canan Gürsoy ve Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı’ndan Doç. Dr. Özlem Şengören Dikiş yer aldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Denizlide hayvanlara karşı işlenen suçlar cezasız kalmıyorÖnceki Haber

Denizlide hayvanlara karşı işlenen suçla...

Aksarayda cip ile kamyonet çarpıştı: 3 yaralıSonraki Haber

Aksarayda cip ile kamyonet çarpıştı: 3 y...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar