160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Mavi Kelebekler kupaya odaklandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mavi Kelebekler kupaya odaklandı
Abone ol
KONYAALTI BELEDİYESPOR, 7-8 MAYIS TARİHLERİNDE ANKARA’DA OYNANACAK OLAN TÜRKİYE KUPASI DÖRTLÜ FİNAL MAÇLARINA ŞAMPİYONLUK HEDEFİYLE GİDİYOR.

Konyaaltı Belediyespor, 7-8 Mayıs tarihlerinde Ankara’da oynanacak olan Türkiye Kupası Dörtlü Final maçlarına şampiyonluk hedefiyle gidiyor.


2021-2022 Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası, hafta sonunda oynanacak maçların ardından sahibini bulacak. 7-8 Mayıs tarihlerinde Ankara THF Salonu’nda oynanacak karşılaşmalara oldukça iddialı hazırlanan Mavi Kelebekler, Süper Lig’de yer aldığı ikinci sezonda Türkiye Kupası’nı Antalya’ya getirerek büyük bir başarıya imza atmak istiyor. Ligde de Avrupa hedefini sürdüren Konyaaltı Belediyespor, dörtlü finallerin ilk maçında 7 Mayıs Cumartesi günü Yeni Mahalle ile karşı karşıya gelecek. Mavi Kelebekler bu maçı kazanması halinde, diğer yarı finalistler Kastamonu Belediye-Yalıkavakspor maçının galibiyle 8 Mayıs Pazar günü finalde kupa mücadelesi verecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Doğanşehirde dolu yağışı kayısıya zarar verdiÖnceki Haber

Doğanşehirde dolu yağışı kayısıya zarar...

Dev sağlık kompleksinin yüzde 39u tamamlandıSonraki Haber

Dev sağlık kompleksinin yüzde 39u tamaml...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar