160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Mauro Icardi, gol sayısını 3e çıkardı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mauro Icardi, gol sayısını 3e çıkardı
Abone ol
GALATASARAY’IN ARJANTİNLİ FUTBOLCUSU MAURO ICARDİ, BEŞİKTAŞ DERBİSİNDE ATTIĞI GOLLERLE SARI-KIRMIZILI FORMA İLE GOL SAYISINI 3’E ÇIKARDI.

Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, Beşiktaş derbisinde attığı gollerle sarı-kırmızılı forma ile gol sayısını 3’e çıkardı.


Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Galatasaray Nef Stadyumu’nda Beşiktaş ile karşılaştı. Sarı-kırmızılıların Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, derbide gol perdesini açan isim oldu. Mücadelenin 18. dakikasında sahneye çıkan Icardi, takımının ilk golünü kaydetti. Maçın 59. dakikasında düzgün bir kafa vuruşuyla bir gol daha atan yıldız futbolcu takımını 2-1 öne geçirdi. 29 yaşındaki futbolcu böylece bu sezonki gol sayısını da 3’e çıkardı.


Mücadeleye 11’de başlayan Arjantinli golcü, 90 dakika sahada kaldı.

Örgü İpliği

  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Galatasaray - Beşiktaş derbisini 50 bin 237 izledi Önceki Haber

Galatasaray - Beşiktaş derbisini 50 bin...

Spor Toto Süper Lig: Galatasaray: 2 - Beşiktaş: 1 (Maç sonucu) Sonraki Haber

Spor Toto Süper Lig: Galatasaray: 2 - Be...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar