160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Marmariste çevre gününde mavi bayrak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Marmariste çevre gününde mavi bayrak
Abone ol
Marmaris’te çevre Gününde Mavi Bayrak

Marmaris Belediyesi’ne ait iki halk plajı bu sene de mavi bayrak aldı. Merkez ve İçmeler Halk Plajları’nın mavi bayrakları 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde öğrencilerle birlikte çekildi.

Marmaris Belediyesi’nin merkez ve İçmeler’de bulunan iki halk plajı çevre temizliği konusunda yaptığı çalışmalarla Türkiye Çevre Eğitim Vakfı’nın (TÜRÇEV) düzenlediği ‘Mavi Bayrak En İyi Çevre Eğitim ve Bilgilendirme Etkinlikleri’ ödülüne bu sene de layık görüldü. Mavi bayraklar 5 Haziran Dünya Çevre Günü çerçevesinde yapılan etkinlikte minik çocuklarla birlikte göndere çekildi.

Marmaris Halk Plajı’nda Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Öztürk, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Suzan Zift ile Temizlik İşleri Müdürü Tugay Tutugan’ın yanı sıra anasınıfı öğrencileri ve Marmaris Doğa Gönüllüleri’nin katıldığı etkinlikte çocuklar yaptıkları resimlerle doğayı koruyalım mesajı verdi. Büyüklerden çevreyi kirletmemelerini isteyen minikler atık malzemelerle oluşturdukları objeleri de sergiledi.

Marmaris Doğa Gönüllüleri isimli ekiple Marmaris Belediyesi çalışanları ve vatandaşlar Halk Plajı’nda temizlik yaptı. Plaj boyunca yüzlerce sigara izmariti toplayan ekibe turistler de destek verdi. Yapılan etkinliklerin ardından Başkan Yardımcısı ve çocuklar ‘mavi bayrak’ı göndere çekti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İpekböcekçiliği üretiminde yüzler gülüyor Önceki Haber

İpekböcekçiliği üretiminde yüzler gülüyo...

Aşağıörencik Eycelli yolu dört mevsim açık olacak Sonraki Haber

Aşağıörencik Eycelli yolu dört mevsim aç...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar