160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Marmara Denizi ulaşımına poyraz engeli

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Marmara Denizi ulaşımına poyraz engeli
Abone ol
METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN YAPILAN UYARILARDAN SONRA BU SABAH SAATLERİNDE MARMARA DENİZİ'NDE HIZI ZAMAN ZAMAN 50 KİLOMETREYE ULAŞAN POYRAZ ETKİLİ OLUYOR.

Marmara Denizi’nde etkili olan poyraz sebebiyle çok sayıda büyük gemi Tekirdağ açıklarında bekledi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılardan sonra bu sabah saatlerinde Marmara Denizi’nde hızı zaman zaman 50 kilometreye ulaşan poyraz etkili oluyor. Poyraz sebebiyle Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesi kıyılarında oluşan dalgalar zaman zaman iç kesimlere kadar vurmaya başladı.

Öte yandan, fırtınayla birlikte oluşan poyraz nedeniyle çok sayıda küçük balıkçı, teknesini Süleymanpaşa Balıkçı Barınağı’nda rıhtıma bağlayarak fırtınanın dinmesini bekliyor. Uluslararası yük taşımacılığı yapan büyük gemi de Tekirdağ açıklarında demirledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sosyal Dayanışma Pazarında depremzedelere destek olunacak Önceki Haber

Sosyal Dayanışma Pazarında depremzedeler...

‘Çocukların Festivali depremzede çocuklar için kapılarını açtı Sonraki Haber

‘Çocukların Festivali depremzede çocukla...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar