160x600
08 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Marius Şumudica: ”Doğum günümde bile şanslı değilim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Marius Şumudica: ”Doğum günümde bile şanslı değilim
Abone ol
Gaziantep Fk Teknik Direktörü Marius Ninel şumudica, Antalyaspor Maçını Kaybetmesiyle Ilgili Olarak, "doğum Günümde Bile şanslı Değilim, Bilmiyorum Ne Zaman şanslı Olacağım" Dedi.

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Şumudica, Antalyaspor maçını kaybetmesiyle ilgili olarak, "Doğum günümde bile şanslı değilim, bilmiyorum ne zaman şanslı olacağım" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Gaziantep FK, deplasmanda Antalyaspor’a 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Şumudica, "Bugün benim doğum günüö, doğum günümde bile şanslı değilim. Bilmiyorum ne zaman şanslı olacağım" diyerek sözlerine başladı. Müsabakayla ilgili değerlendirmelerde bulunan Şumudica, "Maçta 4’lüye döndük. Bugün biz aslında dörtlüye döndük. Dörtlü sistemle oynamaya başladık. Oyunu biraz daha kontrol etmek istiyorduk. Orta sahayı biraz daha kontrol etmek istiyorduk ama bu bize sonuç vermedi. Daha önceden 5’li oynuyorduk bildiğiniz gibi. Son 3 ay boyunca 5’li oynadığımız sistemde sadece Galatasaray’a kaybettik. O da son dakikalarda gelen bir golle. Ve bu sistemle oynadığımız sürece İstanbulspor, Alanyaspor, Karagümrük maçlarını kazandık. Sivas’tan, Pendik’ten puan aldık. Bu maçları puanlarla kapattık. Bugün dörtlüye döndüğümüz için Antalya biraz daha bizden fazla fırsat yakaladı. Biraz daha pozisyona girdi diyebilirim" ifadelerini kullandı.

"Maxim’in pozisyonu penaltıydı"

Hakemlerle ilgili pek fazla konuşmak istemediğini aktaran Şumudica, "Maxim’in pozisyonu penaltıydı. VAR hakemi çağırdığı zaman demek ki bir pozisyon var, bir penaltı pozisyonu var, bakması gerekiyor. Ama şunu da belirtmek istiyorum, Antalya camiası federasyona ya da hakemlere kızgın ya da sinirliydi. Tabii televizyonlarda hakemlerle ilgili kim yangın yaparsa, hakemler o tarafa doğru biraz daha tolerans gösterebiliyor diyebilirim. Pek fazla konuşmak istemiyorum bu konuyla ilgili ama sonuç zaten ortada" diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fethi Sekinin şehadete erdiği yerin etrafı koruma altına alındıÖnceki Haber

Fethi Sekinin şehadete erdiği yerin etra...

Balıkesirde deprem paniği kameradaSonraki Haber

Balıkesirde deprem paniği kamerada

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar