160x600
25 November, 2025, Tuesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Mardinde evde ölü bulunan aileden anne ve kızının cenazeleri Vana gönderildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mardinde evde ölü bulunan aileden anne ve kızının cenazeleri Vana gönderildi
Abone ol
Mardin’in Kızıltepe Ilçesinde Yaşadıkları Apartmanda ölü Bulunan Anne Berna Kaya 5 Yaşındaki çocukları Samyeli Kaya’nın Cenazeleri Yapılan Otopsi Sonrası Defnedilmek üzere Van’a Gönderildi.

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde evde ölü bulunan 3 kişilik aileden anne ve 5 yaşındaki kızının cenazeleri, defnedilmek üzere Van’a gönderildi. Babanın cenazesinin ise Mardin’in Savur ilçesinde defnedileceği bildirildi.

Olay, Kızıltepe ilçesi Turgut Özal Mahallesi Mardin Caddesi üzerindeki bir apartmanda meydana geldi. 3 kişilik aileden haber alamayan komşuları, durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Dairenin kapısını kırarak eve giren ekipler, yerde hareketsiz yatan Mehmet Kaya (37), eşi Berna Kaya (33) ve 5 yaşındaki kızları Samyeli Kaya’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Olayla ilgili inceleme başlatılırken, Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan otopsinin ardından anne ve kızının cenazeleri yakınları tarafından teslim alındı. Anne ve kızının cenazeleri defnedilmek üzere Van’a gönderildi. Otopsi işlemleri süren babanın cenazesinin ise Mardin’in Savur ilçesine bağlı kırsal İşgören Mahallesi mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kemerde coğrafi işaret başvurusu yapılan ürünler tanıtıldı Önceki Haber

Kemerde coğrafi işaret başvurusu yapılan...

Merzifonun eskiyen içme suyu hattı patlak verdi: Bir ayda 107 su arızası yaşandı Sonraki Haber

Merzifonun eskiyen içme suyu hattı patla...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar