160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Manisada okul sporları gençler voleybol müsabakaları tamamlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Manisada okul sporları gençler voleybol müsabakaları tamamlandı
Abone ol
MANİSA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN 2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI GENÇLER KIZ VE ERKEK VOLEYBOL İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI TAMAMLANDI.

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 2022-2023 eğitim-öğretim yılı Okul Sporları Gençler Kız ve Erkek Voleybol İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı.


Atatürk Spor Salonu’nda yapılan gençler voleybol müsabakalarına kızlarda 69 okuldan 970 sporcu yer aldı. Erkeklerde ise 37 okuldan 520 sporcu katıldı.


Büyük heyecanın ve çekişmenin yaşandığı müsabakalar sonunda dereceye giren okullar ise şöyle oluştu: Genç Kızlarda Filenin Şampiyonu Mer Koleji olurken, ikinci Mehmet Akif Anadolu Lisesi, üçüncü Salihli Ahmet Yesevi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve dördüncü Demirci İmam Hatip Anadolu Lisesi oldu.


Genç erkeklerde ise filenin şampiyonu Turgutlu Hasan Ferdi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ikinci Salihli Ahmet Yesevi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, üçüncü Kula Bekir Sacide Keleşoğlu Anadolu Lisesi ve dördüncü Salihli Merkez Anadolu Lisesi oldu. Oynanan final maçları ardından düzenlenen törende dereceye giren okul takımlarına madalyaları ve kupaları okul müdürleri ve okul sporları il tertip komitesi tarafından verildi. İl birincisi olan okullar grup müsabakalarında Manisa’yı temsil etmeye hak kazanan takım oldu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükşehir, Hz. Mevlana için anma programı düzenlediÖnceki Haber

Büyükşehir, Hz. Mevlana için anma progra...

Üsküdarda iki geminin arasında sıkışan yunus öldüSonraki Haber

Üsküdarda iki geminin arasında sıkışan y...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar