160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Manisada gürültü kirliliğine geçit yok

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Manisada gürültü kirliliğine geçit yok
Abone ol
Manisa Il Emniyet Müdürlüğü Ekiplerince Abartı Egzoz Ve Yüksek Ses çıkaran Araçlara Yönelik Gerçekleştirilen Denetimlerde, Araç Ve Sürücülerine 691 Bin Tl Idari Para Cezası Kesildi.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince abartı egzoz ve yüksek ses çıkaran araçlara yönelik gerçekleştirilen denetimlerde, araç ve sürücülere 691 bin TL idari para cezası kesildi.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve ilçe trafik birimleri tarafından 19-25 Mart 2024 tarihlerinde 18 ekip 36 personel ile gerçekleştirilen "Abartı Egzoz ve Yüksek Ses Çıkaran Araçlar Denetimi" sonucunda, 2 bin 107 araç ve sürücüsü kontrol edilirken; kusurlu görülen 315 araç ve sürücüsüne 2918 sayılı KTK’nın 32/3 abartı egzoz maddesinden 12 adet, yüksek ses maddesinden 35 adet, diğer kanun maddelerinden 268 adet olmak üzere toplam 691 bin 89 TL idari para cezası uygulandı. 51 araç da trafikten men edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kırşehirli çiftçi, Kamera kaydı olmasa mandıraya kurt girdiğine inanmazlarÖnceki Haber

Kırşehirli çiftçi, Kamera kaydı olmasa m...

Heyelan meydana gelen yol kısa sürede trafiğe açıldıSonraki Haber

Heyelan meydana gelen yol kısa sürede tr...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar