160x600
11 Temmuz, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Manavgat’taki Naras Köprüsü yeniliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Manavgat’taki Naras Köprüsü yeniliyor
Abone ol
Manavgat ilçesinde ihtiyaca cevap veremez hale gelen Naras Köprüsü, Büyükşehir Belediyesince yıkarak yenisi yapılıyor.

Manavgat ilçesinde ihtiyaca cevap veremez hale gelen Naras Köprüsü, Büyükşehir Belediyesince yıkarak yenisi yapılıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Oymapınar güzergahında bulunan çok sayıda mahallenin yanı sıra, İbradı ilçesinin geçiş güzergahında bulunan ve son yıllarda yetersiz kalması nedeniyle en büyük sorunlarından bir tanesi haline gelen Naras Köprüsü yenileniyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından 7,5 metre genişliğinde 30 metre uzunluğunda olan mevcut köprü yıkılarak yerine 13 metre genişliğinde ve 33 metre uzunluğunda yeni bir köprü inşa ediliyor.

Yayaların da güvenli bir şekilde kullanabileceği ve yaklaşık 20 milyon liraya mal olacak köprünün 2,5 ayda tamamlanması hedefleniyor. Ulaşımın aksamaması için mevcut köprünün yanında Naras Çayı'na konulan bakslar üzerine dolgu yapılarak geçici köprü yapıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyada polisten kaçak elektronik eşya ve tütün operasyonuÖnceki Haber

Antalyada polisten kaçak elektronik eşya...

Serik’te seyir halindeki otomobilde yangın çıktıSonraki Haber

Serik’te seyir halindeki otomobilde yang...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar