160x600
07 Temmuz, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Manavgat Irmağı siyaha büründü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Manavgat Irmağı siyaha büründü
Abone ol
Antalya'nın Manavgat Ilçesinde Eski Hisar Mahallesi çevreyolu Köprüsü Altından Manavgat ırmağı’na Dökülen Ve Kanalizasyon Olduğu Değerlendirilen Madde ırmağın Siyaha Bürünmesine, Etrafa Pis Kokular Yayılmasına Neden Oldu

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Eski Hisar Mahallesi Çevreyolu Köprüsü altından Manavgat Irmağı’na dökülen ve kanalizasyon olduğu değerlendirilen madde ırmağın siyaha bürünmesine, etrafa pis kokular yayılmasına neden oldu.

Manavgat ırmağında balık avlamak için Eski Hisar Mahallesi çevreyolu köprüsünün altına gelen bir vatandaş, ırmakta gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü. Eski Hisar Mahallesi istikametinden gelen ve Manavgat ırmağına boşalan kanalizasyon olduğu değerlendirilen madde ırmağın siyaha dönmesine sebep oldu. Birkaç kez olta attığını belirten Metin Avcı, “Oltaya bir şeyler takılıp çektiğimde bunun peçete olduğunu gördüm. Irmağa dikkatlice baktığım zaman ırmağa kanalizasyon döküldüğünü, peçetelerin de bu kanalizasyonla ırmağa karıştığını fark ettim. Maalesef bu durumla ben daha önce de birkaç kez karşılaştım. Manavgat ırmağı hepimizin, ırmağa böyle şeylerin bırakılması yanlış. Kimseyi suçlamak istemiyorum. Bu kesinlikle kanalizasyon. Burada tutulan balık insanları zehirler, hastalık bulaştırır” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 0 - Erzurumspor FK: 0Önceki Haber

Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 0 - Erzur...

Kahramanmaraşlı şehit Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir son yolculuğuna uğurlanıyorSonraki Haber

Kahramanmaraşlı şehit Sözleşmeli Er Müsl...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar