160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Malezyada toprak kayması: 16 ölü, 17 kişi kayıp

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Malezyada toprak kayması: 16 ölü, 17 kişi kayıp
Abone ol
MALEZYA'NIN SELANGOR EYALETİNDEKİ BİR KAMP ALANINDA MEYDANA GELEN TOPRAK KAYMASI NEDENİYLE 16 KİŞİ ÖLDÜ, 17 KİŞİ KAYBOLDU.

Malezya’nın Selangor eyaletindeki bir kamp alanında meydana gelen toprak kayması nedeniyle 16 kişi öldü, 17 kişi kayboldu.


Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’un yaklaşık 50 kilometre kuzeyindeki Selangor eyaletinin Batang Kali bölgesindeki kamp alanında toprak kayması meydana geldi. Bölge polis şefi Suffian Abdullah, faciada 5 yaşındaki bir erkek çocuk da dahil olmak üzere 16 kişinin hayatını kaybettiğini, 7 kişinin yaralanarak hastaneye kaldırıldığını ve 17 kişinin de kayıp durumda olduğunu belirtti. Abdullah, heyelan sırasında alanda tahminen 94 kişinin bulunduğuna inanıldığını söyledi.


Arama kurtarma çalışmaları, iz köpekleri de dahil olmak üzere 400’den fazla personelle devam ediyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Defter tasdik ücretlerine tepki verdi Önceki Haber

Defter tasdik ücretlerine tepki verdi

Kişiye özel tüp bebek tedavisiyle başarı artıyor Sonraki Haber

Kişiye özel tüp bebek tedavisiyle başarı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar