160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Malatyada güzel hava “kışı” unutturdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Malatyada güzel hava “kışı” unutturdu
Abone ol
Malatya’da Yazdan Kalma Bir Gün Yaşayan Vatandaşlar, Güzel Havayı Fırsat Bilerek Parklara Akın Etti.

Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle Malatyalılar güneşli havanın tadını çıkarmak için kendisini dışarı attı. Hava sıcaklığının 13 dereceler seyrettiği kentte kayısı üreticileri ise endişeli.

Son yılların en kurak kışını yaşayan Malatya’da, yazdan kalma bir gün yaşayan vatandaşlar, güzel havayı fırsat bilerek parklara akın etti. Kimi ailelerinin çocukları ile yakan top oynadığı, kimlerinin ise piknik yaptığı kentte, kayısı üreticileri ise 13 derecelerde seyreden hava sıcaklığının endişe verici olduğunu söyledi.

Güzel havayı fırsat bilerek Sümer Park’a geldiklerini aktaran Mesut Kanber, deprem nedeniyle kentte ziyaret edecekleri fazla alan bulunmadığını kaydederek, depremin izlerinin silinmesi için başlatılan çalışmaların ise sürdüğünü yaz aylarına doğru her şeyin daha güzel olmasını beklediklerini belirtti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aydının sembol ürünü enginarların gelişimi kontrol edildiÖnceki Haber

Aydının sembol ürünü enginarların gelişi...

Ot yangını ormanlık alana sıçramadan söndürüldüSonraki Haber

Ot yangını ormanlık alana sıçramadan sön...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar