160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Malatya Büyükşehir Belediyesi semt konaklarında anlamlı program

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Malatya Büyükşehir Belediyesi semt konaklarında anlamlı program
Abone ol
Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür Ve Sosyal Işler Daire Başkanlığı Tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Vefatının 85’inci Yıldönümünde Malatya Park Avm’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı Düzenlendi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85’inci yıldönümünde Malatya Park AVM’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma programı düzenlendi.

Anma programında Malatya Büyükşehir Belediyesi Salköprü Semt Konağı Eğitim Merkezi öğrencilerinden Alperen Ulutaş ve Zeynep Gökçen Ulutaş ‘Mustafa Kemal’i Düşünüyorum’ adlı şiir seslendirdiler.

Özalper Semt Konağı öğrencileri ise 10 Kasım Atatürk Oratoryosunu sahneledi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkılar Büyükşehir Belediyesi Türk Halk ve Türk Sanat Müziği Korosu Solistlerinden Sena Altıntop Göksu ve Ahmet Uçar tarafından seslendirildi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk sergisinin olduğu alanı gezen vatandaşlar, Atatürk’ün Malatya’ya gelişini sembolize eden fotoğraflarla çektirdikleri hatıra fotoğrafları baskısı yine anlık olarak yapılarak vatandaşlara teslim edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Salihli jandarma OSBde KADESi anlattıÖnceki Haber

Salihli jandarma OSBde KADESi anlattı

Başkan Yıldırım: “Yabancıya gerek yok biz de TROY diyoruz”Sonraki Haber

Başkan Yıldırım: “Yabancıya gerek yok bi...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar