160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Mahsur kalan 3 keçiyi itfaiye kurtardı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mahsur kalan 3 keçiyi itfaiye kurtardı
Abone ol
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYE DAİRESİ BAŞKANLIĞI EKİPLERİ, AKDENİZ VE TARSUS İLÇELERİNDE GÜNLERDİR MAHSUR KALAN 3 KEÇİYİ KURTARDI.

Mersin’de iki farklı olayda mahsur kalan 3 keçi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.


Alınan bilgiye göre, merkez Akdeniz ilçesine bağlı Parmakkurdu Mahallesi’nde yaşayan ve geçimini hayvancılıkla sürdüren Ahmet Örlek, hayvanlarını otlatırken 2 keçisinin sürüden ayrılarak kayadan düştüğünü ve düştükleri yerde mahsur kaldıklarını söyledi. Bunun üzerine haber verilen Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, bölgeye giderek iki keçiyi kurtardı. Bir başka kurtarma operasyonunda da yer alan ekipler, bu kez Tarsus İlçesi Karadirlik Mahallesi’nde yaşayan yetiştirici Adem Takan’ın 1 haftadır kayıp olan keçisinin uçurum kenarında mahsur kaldığını öğrendi. Olay yerine giden ekipler keçiyi kurtarıp sahibine teslim etti.


Kendi imkanlarıyla keçilerini kurtaramadığını belirten Ahmet Törlek, “1 hafta oldu. Açlıktan ölme derecesindeydiler. Mersin İtfaiye ekibimizi aradık. Keçilerimizi başarıyla kurtardık. Teşekkür ederim” dedi.


Keçisini kurtarmak için çabaladığını ama sonuç alamayınca Mersin itfaiyesini arayarak yardım istediğini dile getiren Adem Takan ise kısa süreli bir operasyonun ardından keçisini kurtararak kendisine teslim edildiğini ifade etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bingölde başlatılan Kış Okulu uygulaması büyük ilgi gördüÖnceki Haber

Bingölde başlatılan Kış Okulu uygulaması...

DİSKİ ALO 153 ile arızalara anında müdahale ediyorSonraki Haber

DİSKİ ALO 153 ile arızalara anında müdah...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar