160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Mahalle Merkezine iftarlı açılış

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mahalle Merkezine iftarlı açılış
Abone ol
ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NCE YAPTIRILAN SELAHATTİN EYYUBİ MAHALLE MERKEZİ’NİN AÇILIŞI, YAKLAŞIK 3 BİN KİŞİNİN KATILDIĞI İFTAR PROGRAMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nce yaptırılan Selahattin Eyyubi Mahalle Merkezi’nin açılışı, yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı iftar programı ile gerçekleştirildi.


Yüreğir ilçesindeki Selahattin Eyyubi Mahallesi ile komşu mahallelerden muhtarların ve halkın katıldığı iftar ve açılışta söz alan muhtarlar, geçmişte bir çok noktada yağmur yağdığında meydana gelen su baskınlarının ortadan kalktığını söyleyerek, Başkan Zeydan Karalar’a teşekkür ettiler.


Başkan Zeydan Karalar, Yüreğir ilçesine yapılan ve yapılacak hizmetlerle ilgili bilgi verdi. Bölge halkının kendisine verdiği desteğe minnettar olduğunu söyleyen Karalar, ”Bana destek verdiniz ve beni daha çok görmek istiyorsunuz biliyorum ama sizi mahcup etmemek için gece gündüz çalışmalıyım. Merkez ilçelerimizdeki mahallelerimizde, Adana’mızın en ücra köşelerinde, kentimizin dört bir yanında, bin bir güçlükle çalışıyoruz. Her şeye rağmen bu kardeşiniz 24 saat emrinizde. Sizleri çok seviyorum. Şartlar iyileştikçe sizlere daha fazla hizmet vereceğiz” dedi.


Açılış ve iftara Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın yanı sıra, CHP Adana Milletvekilleri Orhan Sümer ve Ayhan Barut, bölge mahallelerinin muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hatay’da evinde kalaşnikof piyade tüfeği bulunan zanlı gözaltına alındı Önceki Haber

Hatay’da evinde kalaşnikof piyade tüfeği...

Muşta korona virüs vakaları düştü, yoğun bakım servisleri kapatıldı Sonraki Haber

Muşta korona virüs vakaları düştü, yoğun...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar