27 Eylül 2026, Pazar
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Mağarada binlerce arının bal mesaisi kamerada

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mağarada binlerce arının bal mesaisi kamerada
Abone ol
Malatya'nın Doğanşehir Ilçesinde Doğa Yürüyüşüne çıkan Bir Vatandaş, Dağlık Alandaki Bir Mağarada Binlerce Arıyla Karşılaştı.

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde doğa yürüyüşüne çıkan bir vatandaş, dağlık alandaki bir mağarada binlerce arıyla karşılaştı. Büyük bir uğultunun yükseldiği mağarada arıların hummalı şekilde bal yaptığı anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Doğanşehir ilçesine bağlı Erkenek Mahallesi’nde meydana gelen olayda, yaklaşık bin 200 rakımlı dağlık bölgede doğa yürüyüşü yapan bir vatandaş, mağaralardan birinin içerisinde binlerce arının bulunduğunu fark etti. Mağaraya yaklaştıkça yükselen yoğun uğultu dikkat çekerken, içerideki arıların kaya yüzeylerinde oluşturdukları peteklerde hummalı şekilde bal yaptığı görüldü.

Karşılaştığı ilginç manzarayı cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alan vatandaşın görüntülerinde, mağaranın duvarlarını kaplayan binlerce arının durmaksızın çalıştığı, yoğun uğultunun mağara içerisinde yankılandığı anlar yer aldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Serbest piyasada döviz fiyatları Önceki Haber

Serbest piyasada döviz fiyatları

Tarsuslu bilek güreşçileri Avrupadan 4 madalya ile döndü Sonraki Haber

Tarsuslu bilek güreşçileri Avrupadan 4 m...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar