160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Madenciler depremden 160 saat sonra 2 kişiyi daha kurtardı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Madenciler depremden 160 saat sonra 2 kişiyi daha kurtardı
Abone ol
HATAY'IN ANTAKYA İLÇESİNDE, DEPREMDE ÇÖKEN BİNANIN ENKAZINDAN 160 SAAT SONRA BİR KADIN İLE KIZ ÇOCUĞUNU SAĞ ÇIKARAN MADENCİLER, OPERASYONU ANLATTI.

Hatay’ın Antakya ilçesinde madenciler, depremde çöken binanın enkazından 160 saat sonra bir kadın ile kız çocuğunu sağ çıkardı.


Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) ile Polyak Eynez Madencilik firmasına bağlı arama kurtarma ekipleri, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle yıkılan Özgür Apartmanı’nın enkazından canlı olduğunu tespit ettikleri iki kişiye ulaşmak için adeta zamanla yarıştı. İşbirliği yaparak saatlerce mücadele veren ekipler, 50 yaşındaki Mediha Hadbezi ve 11 yaşındaki Lena Maradini’yi Pazarcık merkezli ilk depremden 160 saat sonra kurtarıp sağlık görevlilerine teslim etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Madencilerden duygu dolu mesaj Önceki Haber

Madencilerden duygu dolu mesaj

AK Parti Sözcüsü Çelik, depremle ilgili sosyal medyadaki dezenformasyonları değerlendirdi: Sonraki Haber

AK Parti Sözcüsü Çelik, depremle ilgili...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar