160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

LÖSEV, Diyarbakırda kayıtlı vatandaşlara et dağıttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
LÖSEV, Diyarbakırda kayıtlı vatandaşlara et dağıttı
Abone ol
LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR VAKFI (LÖSEV), TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDA LÖSEMİ VE KANSERLE SAVAŞAN AİLELERİ 12 AY BOYUNCA TAZE KIRMIZI ET VE ET ÜRÜNLERİ İLE DESTEKLİYOR.

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), Türkiye’nin dört bir yanında lösemi ve kanserle savaşan aileleri 12 ay boyunca taze kırmızı et ve et ürünleri ile destekliyor.


LÖSEV tarafından ’Mutlu Et’ projesi kapsamında bu yıl yüz bin aileye et yardımı yapılacak. Özelikle sağlıklı beslenme zincirinin en önemli halkalarından biri olan protein, lösemi-kanser tedavilerinde hayati önem taşıyor. LÖSEV’in et desteğinden her yıl on binlerce hasta ve ailesi faydalandığı bildirildi.


Hastalar, vakumlu ambalajlarda taze et olarak ya da LÖSEV et kart ile büyük marketlerden, hijyenik koşullarda, kaliteli et ve et ürünlerine ulaşıyor. LÖSEV’in 2022 Kurban Bayramına kadar 81 ilde yaptığı dağıtımların aralıksız süreceği belirtildi. Diyarbakır’da yapılan et ve et ürünleri yardımında LÖSEV‘e kayıtlı hasta ve ailelerine et ve et ürünleri sunuldu. LÖSEV’in et yardımından faydalanan aileler, LÖSEV’e bağış yapan hayırseverlere kendilerinin de hayır dualarını sundukları ifade etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Siirtte iç sularda av yasağı başlıyorÖnceki Haber

Siirtte iç sularda av yasağı başlıyor

Akyurtta minik öğrencilere sıfır atık eğitimiSonraki Haber

Akyurtta minik öğrencilere sıfır atık eğ...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar