160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Lise öğrencileri, yaptıkları projeyle yabancı dillerini geliştiriyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Lise öğrencileri, yaptıkları projeyle yabancı dillerini geliştiriyor
Abone ol
DENİZLİ’NİN BULDAN İLÇESİNDE BULUNAN ALİ TUNABOYLU ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ HAZIRLADIKLARI E-TWİNNİNG PROJELERİ İLE İNGİLİZCELERİNİ GELİŞTİRİRLERKEN, İLÇELERİNİ PROJE SAYESİNDE TANITIMINI YAPIYOR VE DOĞA KORUMA BİLİNCİNİ ARTTIRIYORLAR.

Denizli’nin Buldan ilçesinde bulunan Ali Tunaboylu Anadolu Lisesi öğrencileri hazırladıkları e-twinning projeleri ile ingilizcelerini geliştirirlerken, ilçelerini proje sayesinde tanıtımını yapıyor ve doğa koruma bilincini arttırıyorlar.



Denizli’de E-twinning projeleri çerçevesinde, Buldan Ali Tunaboylu Anadolu Lisesi İngilizce öğretmenleri tarafından yürütülen projelerle öğrencilerin, dili aktif ve doğru şekilde kullanarak yazma ve okuma becerilerini geliştirip, teknolojiyi doğru kullanmayı öğrenmeleri, çevre ve toplum bilinci geliştirilerek farkındalıklarının arttırılması hedeflendi. İngilizce öğretmenlerinin önderliğinde yürütülen "Şehrimin Düşünürü ve Bilimi" projesi ile öğrenciler Buldan’ın yetiştirdiği iki önemli isim, Merkezefendi ve Dr. Behçet Uz’u, teknolojiyi aktif bir şekilde kullanarak 3 il ve 4 okul işbirliği ile tanıtma ve diğer illerin düşünür ve bilim adamlarını tanıma fırsatı buldular. Bu projenin kalıcılığını sağlamak için bir e-kitap oluşturdular.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ULUTEK Teknopark, patent liginde ilk 5te yer aldıÖnceki Haber

ULUTEK Teknopark, patent liginde ilk 5te...

Doğu-Batı Dostluk ve Barış Rallisi yarışmacıları Tosyayı keşfedecekSonraki Haber

Doğu-Batı Dostluk ve Barış Rallisi yarış...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar