160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Limana çarpan kruvaziyerin yolcuları uçakla Rusyaya transfer edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Limana çarpan kruvaziyerin yolcuları uçakla Rusyaya transfer edildi
Abone ol
BARTIN'IN AMASRA İLÇESİNDE LİMAN USTURMAÇALARINA ÇARPAN VE SOL PERVANE KANATLARINDA HASAR OLUŞAN KRUVAZİYERİN YOLCULARI OTOBÜSLERLE İSTANBUL’A TRANSFER EDİLDİKTEN SONRA ÖZEL UÇAKLARLA RUSYA’YA DÖNDÜ.

Bartın’ın Amasra ilçesinde liman usturmaçalarına çarpan ve sol pervane kanatlarında hasar oluşan kruvaziyerin yolcuları otobüslerle İstanbul’a transfer edildikten sonra özel uçaklarla Rusya’ya döndü.


Rusya’dan demir alan ve ilk durağı İstanbul’un ardından 385 yolcu ve 283 personel ile Amasra’ya ulaşan Astoria Grande isimli kruvaziyer Amasra Limanı’na yanaşırken şiddetli fırtına nedeniyle usturmaçalara çarptı.


Saatteki hızı 40 kilometreyi bulan fırtına nedeniyle güvenli şekilde limana yanaşamayan ve manevra sırasında sol pervane kanatları hasar gören Panama bandıralı kruvaziyer hasar tespit çalışmalarının ardından römorkör yardımıyla Amasra Limanına yanaştı.


Kruvaziyerdeki 385 yolcu ise otobüslerle İstanbul’a transfer edilip Sabiha Gökçen Havalimanından özel uçaklarla Rusya’ya döndüler.


Amasra Limanında demirli olarak kalmaya devam eden kruvaziyerin ise bakım-onarım için önümüzdeki günlerde Tuzla tersanesine gönderileceği edinilen bilgiler arasında yer aldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Çorbacı, Yenice yolundaki kazalardan dolayı içimiz yanıyorÖnceki Haber

Başkan Çorbacı, Yenice yolundaki kazalar...

İki araç kafa kafaya çarpıştı: 3 yaralıSonraki Haber

İki araç kafa kafaya çarpıştı: 3 yaralı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar