160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Lastiği kopan tarım aracı devrildi, sürücüsü yaralandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Lastiği kopan tarım aracı devrildi, sürücüsü yaralandı
Abone ol
Sakarya’nın Akyazı Ilçesinde Pat Pat Olarak Adlandırılan Tarım Aracının Lastiğinin çıkması Neticesinde Meydana Gelen Kazada Sürücü Yaralandı.

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde pat pat olarak adlandırılan tarım aracının lastiğinin çıkması neticesinde meydana gelen kazada sürücü yaralandı.

Karacasu yolu üzerinde meydana gelen kazada, Ö.T. idaresindeki pat pat olarak adlandırılan tarım aracı, lastiğinin kopması neticesinde kontrolden çıkarak devrildi. Meydana gelen kazada sürücü yaralandı. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerindeki müdahale sonrasında yaralı sürücü ilk olarak Akyazı Devlet Hastanesine, ardından ise Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SEAH) sevk edildi. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mersin Engelsiz Gençlik Merkezi tamamlandıÖnceki Haber

Mersin Engelsiz Gençlik Merkezi tamamlan...

Sahil Güvenlik Komutanlığı botu Orduda ziyarete açılacakSonraki Haber

Sahil Güvenlik Komutanlığı botu Orduda z...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar