13 Ekim 2026, Salı
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Lastiği kopan otomobil kaldırıma çıkarak bahçe çitlerine girdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Lastiği kopan otomobil kaldırıma çıkarak bahçe çitlerine girdi
Abone ol
Erzurum-artvin Karayolunda Meydana Gelen Trafik Kazasında, Seyir Halindeki Bir Otomobilin Lastiğinin Kopması Sonucu Araç Kontrolden çıkarak Kaldırıma çıktı Ve Bahçe çitlerini Aşarak Bir Bahçeye Girdi.

Erzurum-Artvin kara yolunda meydana gelen trafik kazasında, seyir halindeki bir otomobilin lastiğinin kopması sonucu araç kontrolden çıkarak kaldırıma çıktı ve bahçe çitlerini aşarak bir bahçeye girdi.

Kaza, dün gece saatlerinde Erzurum’un Uzundere ilçesi sınırlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, T.Ö. (21) yönetimindeki binek otomobil, Erzurum-Artvin kara yolunda seyir halindeyken henüz belirlenemeyen nedenle lastiğinin kopması sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç önce kaldırıma çıktı, ardından yol kenarında bulunan bahçe çitlerini aşarak bahçeye girdi. Jandarma karakoluna yaklaşık 10 metre mesafede meydana gelen kazada can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, araçta ve bahçe çitlerinde maddi hasar oluştu. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler kazayla ilgili inceleme başlatırken, kaza şans eseri yaralanma yaşanmadan atlatıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bilecikli sporcudan bronz madalya Önceki Haber

Bilecikli sporcudan bronz madalya

Anadolu Yıldızlar Liginde Bilecikli atletler yarı finale yükseldi Sonraki Haber

Anadolu Yıldızlar Liginde Bilecikli atle...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar