160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kuzey Egedeki tatil merkezlerinde trafikte uzun araç kuyrukları oluşuyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kuzey Egedeki tatil merkezlerinde trafikte uzun araç kuyrukları oluşuyor
Abone ol
Kurban Bayramı Tatili Dolayısıyla Yola çıkan Sürücüler, Edremit Körfezi'nde Trafikte Yoğunluğa Neden Oluyor. özellikle Tatil Merkezlerindeki Kavşaklarda Uzun Araç Kuyrukları Meydana Geliyor.

Kurban Bayramı tatili dolayısıyla yola çıkan sürücüler, Balıkesir’in Edremit Körfezi’nde trafikte yoğunluğa neden oluyor. Özellikle tatil merkezlerindeki kavşaklarda uzun araç kuyrukları meydana geliyor.

Bayram tatilini memleketleri ya da tatil beldelerinde geçirmek için İstanbul, Ankara, Bursa ve çevre illerden yola çıkan sürücülerin Edremit bölgesinden geçişleri ve hareketlilikleri devam ediyor.

Kurban Bayramı arefesinde bölgeye tatil için gelen ve transit geçen araç sayısında artış dikkatleri çekiyor. İzmir, Çanakkale ve Edremit Körfezine tatil için gelen vatandaşların yoğun olarak kullandığı yol güzergahında zaman zaman araç kuyrukları 2 kilometreye kadar uzuyor. Araç yoğunluğu nedeniyle trafik zaman zaman yavaşlıyor.

Aksaklık yaşanmaması için güzergahta kontrollerini sürdüren Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, araç yoğunluğunun bulunduğu kavşak ve güzergahlarda trafik akışını sağlamak amacıyla sinyalizasyona müdahale ediyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tatilcilerden geriye çöpler kaldıÖnceki Haber

Tatilcilerden geriye çöpler kaldı

AK Parti Aydın teşkilatı bayramlaştıSonraki Haber

AK Parti Aydın teşkilatı bayramlaştı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar