Osmaniye Belediyesi FıstıkFest
20 Ekim 2026, Salı
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kütahyaspordan Nazillispora gol yağmuru: 8-0

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kütahyaspordan Nazillispora gol yağmuru: 8-0
Abone ol
Kütahyaspor, Tff 3. Lig 4. Grup’un 23. Haftasında Sahasında Nazillispor’u 8-0 Gibi Farklı Bir Skorla Mağlup Etti.

Kütahyaspor, TFF 3. Lig 4. Grup’un 23. haftasında sahasında Nazillispor’u 8-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

Kütahyaspor, TFF 3. Lig 4. Grup’un 23. haftasında oynanan karşılaşmaya taraftarının yoğun desteğiyle başladı. Maçın ilk düdüğüyle birlikte ön alanda baskı kuran ev sahibi ekip, oyunun kontrolünü erken dakikalarda ele aldı. Karşılaşmanın 7. dakikasında kazanılan korner atışında arka direkte topu ağlara gönderen Ahmet Teker, Kütahyaspor’u 1-0 öne geçirdi.

Baskısını sürdüren mavi-lacivertliler, 33. dakikada ceza sahasında topla buluşan Aykut Çift’in golüyle farkı ikiye çıkardı: 2-0.

İlk yarının son anlarında savunma hatasını iyi değerlendiren Aykut Çift, kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü kaydederek skoru 3-0 yaptı. Kütahyaspor, soyunma odasına 3-0 üstün girdi.

İkinci yarıya da etkili başlayan Kütahyaspor, 49. dakikada bir kez daha Aykut Çift’in ayağından bulduğu golle skoru 4-0’a taşıdı.

58. dakikada yine sahneye çıkan Aykut Çift, farkı beşe çıkaran golü kaydetti: 5-0.

Mücadelenin 72. dakikasında Veysel Karani Ünal fileleri havalandırarak durumu 6-0 yaptı.

Son dakikalarda Ender Kılıç kafa vuruşuyla skoru 7-0’a getirdi.

Uzatma dakikalarında ise Yiğit Emir Ekiz’in golüyle karşılaşmanın sonucu belirlendi: 8-0.

Karşılaşmanın ardından Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci bir açıklama yaptı. Başkan Kahveci açıklamasında,

"Şehrimizin ortak değeri, ligin lideri Kütahyaspor’umuz, Nazillispor’u 8-0’lık muhteşem bir skorla mağlup ederek tüm Kütahya’mızın gururunu kazandı. Tribünden desteklediğimiz bu zafer, sahadaki oyuncularımızın emek ve azmi, teknik ekibimizin ve yönetim kurulumuzun özverisi ve tribünlerdeki değerli taraftarlarımızın coşkulu desteğiyle mümkün oldu. Hep birlikte gösterdik ki; şehir bizim, takım bizim. Nice maçlarda, nice zaferlerde bu heyecanı birlikte yaşamak dileğiyle" ifadelerine yer verdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Çerçioğlu Köşkte vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya geldi Önceki Haber

Başkan Çerçioğlu Köşkte vatandaşlarla if...

Datçada 86. Sokak esnafından 400 kişilik iftar Sonraki Haber

Datçada 86. Sokak esnafından 400 kişilik...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar