21 Mayıs, 2024, Salı
DOLAR32.1883
EURO34.9639
ALTIN2504.3

Kütahyada Yoncalı Mesire Alanı farklı bir kimliğe büründü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kütahyada Yoncalı Mesire Alanı farklı bir kimliğe büründü
Abone ol
Kütahya'da Yoncalı Mesire Alanı Farklı Bir Kimliğe Büründü

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Belediyesinin yaptığı yenileme projesiyle farklı bir kimliğe bürünen Yoncalı Mesire Alanı’ndaki peyzaj çalışmalarını yerinde inceledi.

Şehrin çehresini değiştirecek projeleri birer birer hayata geçiren Kütahya Belediyesi, Kütahyalıların nefes aldığı alanlardan biri olan Yoncalı Mesire Alanı’ndaki çalışmalarda son aşamaya geldi. Alt ve üstyapı imalatlarının tamamlandığı alanda belediye ekipleri, peyzaj ve çevre düzenlemesi çalışmalarına başladı.

Yaptığı incelemelerin ardından gelinen aşamayla ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Bilindiği gibi, burası daha önce İl Özel İdaremize tahsisliydi. Geçen dönem valimizin ve İl Özel İdaremizin katkılarıyla tahsis İl Özel İdaremizden kaldırılıp Belediyemize devredildikten sonra buranın imalatıyla ilgili süreci hızlıca başlattık. Çok güzel bir projeyle buranın altyapı dahil olmak üzere imalatları tamamlandı. Şu anda peyzaj düzenlemeleriyle ilgili çalışmalar devam ediyor. Çok yakında onlar da tamamlanınca yeni bir millet bahçesi gibi düşünürsek orası da 105 bin metrekareydi, 30 Ağustos 2023 tarihinde bilindiği gibi açmıştık. Nasip olursa çok yakın bir zamanda burayı ikinci bir alan olarak yine 105 bin metrekare büyüklüğünde toplam. Kütahya’mızın bu bölgesine ilave bir yeşil alanı kazandırmış oluyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şehrimize, Yoncalı Mahallemiz başta olmak üzere turizm alanına gelen vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Çok güzel bir alan olacak, inşallah çok yakında tamamlayıp şehrimizin hizmetine sunacağız” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şırnakta kar yağışı etkili oldu, araçlar mahsur kaldıÖnceki Haber

Şırnakta kar yağışı etkili oldu, araçlar...

İKAF24 Koordinasyon toplantısı gerçekleştiSonraki Haber

İKAF24 Koordinasyon toplantısı gerçekleş...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar