160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kütahyada sahte içkiden zehirlenen 4 kişi tedavi altına alındı, şüpheli 1 kişi tutuklandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kütahyada sahte içkiden zehirlenen 4 kişi tedavi altına alındı, şüpheli 1 kişi tutuklandı
Abone ol
KÜTAHYA'DA SAHTE İÇKİDEN ZEHİRLENEN 4 KİŞİ TEDAVİ ALTINA ALINDI, ŞÜPHELİ 1 KİŞİ TUTUKLANDI

Kütahya’da 4 kişi sahte içki zehirlenmesi şüphesiyle hastanede tedavi altına alınırken, olayla ilgili yakalanan 1 şüpheli tutuklandı.


Edinilen bilgiye göre, son 2 gün içeresinde çeşitli mahallenden 4 kişi zehirlenme şüphesiyle Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan ve hayati tehlikeyi atlattıkları öğrenilen 4 kişinin sahte içkiden zehirlendiği tespit edildi.


Kütahya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, sahte içki zehirlenmesi şüphesiyle çalışma başlattı. Polis ekipleri, sahte içme imal ettiği ve sattığı şüphesiyle M.A. isimli kişiyi gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kütahya E Tipi Kapalı Cezaevi’ne konuldu.


Bu arada, Yenidoğan Mahallesi’nde önceki gün evinde ölü olarak bulunan 32 yaşındaki Ö.A.’nın da sahte içkiden hayatını kaybetmiş olma ihtimaline karşı inceleme başlatıldığı belirtildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hakkarideki fırınlarda Hijyen denetimiÖnceki Haber

Hakkarideki fırınlarda Hijyen denetimi

Gençlik merkezlerine yoğun ilgiSonraki Haber

Gençlik merkezlerine yoğun ilgi

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar