160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kütahyada piknik alanları temizleniyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kütahyada piknik alanları temizleniyor
Abone ol
KÜTAHYA BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ'NE BAĞLI EKİPLER, AĞAÇKÖY MAHALLESİ'NDE BULUNAN REGÜLATÖR PİKNİK ALANINDAKİ TEMİZLİK ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR.

Kütahya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Ağaçköy Mahallesi’nde bulunan Regülatör piknik alanındaki temizlik çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.


Yaz döneminin gelmesiyle birlikte vatandaşların özellikle en çok tercih ettikleri piknik alanlarından biri olan Regülatör piknik alanı, her hafta sonu gerek bölge halkı, gerekse dernekler tarafından yoğun bir şekilde talep görüyor.


Yapılan açıklamada, "Belediye ekiplerimiz, yeni günün ilk mesai saatlerinde çalışmalarına Regülatör piknik alanından başladılar. Çöp konteynerlarını çöp kamyonlarına boşaltan ekipler ayrıca etrafta bulunan çöpleri de temizleyerek detaylı bir mıntıka temizliği yaptılar. Daha temiz bir Kütahya için çalışmalarını sürdüren ekipler Ağaçköy Mahallesi’ndeki çamlık piknik alanının yanı sıra şehrin tüm mahallelerinde aynı titizlikle çalışmalarını sürdürüyor" denildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Muşta 65 yıllık baba mesleğini sürdüren kardeşler kente yılda 30 milyon lira katkı sağlıyorÖnceki Haber

Muşta 65 yıllık baba mesleğini sürdüren...

DPÜde “Arıların Sesi Ol” konulu konferansSonraki Haber

DPÜde “Arıların Sesi Ol” konulu konferan...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar