160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kütahyada alt yapı yenileme çalışmaları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kütahyada alt yapı yenileme çalışmaları
Abone ol
KÜTAHYA'DA ŞEHRİN GENEL BAKIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR. ALT YAPIDA OLUŞAN HASARLARIN TESPİTİNDEN SONRA KÜTAHYA BELEDİYESİ SU VE KANALİZASYON MÜDÜRLÜĞÜ'NE BAĞLI EKİPLER, SORUNLARI EN KISA SÜREDE ÇÖZME KAVUŞTURUYOR.

Kütahya’da şehrin genel bakım çalışmaları devam ediyor. Alt yapıda oluşan hasarların tespitinden sonra Kütahya Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, sorunları en kısa sürede çözme kavuşturuyor.


Yapılan açıklamada, "Kütahya Belediyesi Su ve Kanalizasyon ekipleri, Andız Mahallesi’nde eskimiş olan kanalizasyon hatlarını yenileme çalışmalarını hız kesmeden tamamlıyor, 30 Ağustos Mahallemizde ise temiz su hatlarımızı yenilemeye devam ediyoruz, Zafertepe Mahallemizin alt yapıdaki sorunlarının giderilmesiyle uzun süredir sorun olan altyapı sorunları giderilmiştir. Kütahya Belediyesi olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olarak Şehrimizle ilgili tüm altyapı, üstyapı yenileme çalışmalarımızı tamamlıyoruz" denildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Bakkalcıoğlu partililerle bayramlaştı Önceki Haber

Başkan Bakkalcıoğlu partililerle bayraml...

Bozüyükte protokol ve vatandaşlar bayramlaştı Sonraki Haber

Bozüyükte protokol ve vatandaşlar bayram...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar