160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kütahyada 100. Yıl Dumlupınar Zaferi Satranç Turnuvası sonuçlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kütahyada 100. Yıl Dumlupınar Zaferi Satranç Turnuvası sonuçlandı
Abone ol
KÜTAHYA BELEDİYESİ SPOR İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ VE TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU İL TEMSİLCİLİĞİ TARAFINDAN DÜZENLENEN 100. YIL DUMLUPINAR ZAFERİ SATRANÇ TURNUVASI SONUÇLANDI.

Kütahya Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 100. Yıl Dumlupınar Zaferi Satranç Turnuvası sonuçlandı.


Kütahya Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilciliği işbirliğinde gerçekleştirilen 100. Yıl Dumlupınar Zaferi Satranç Turnuvası ödül töreni Kütahya Belediyesi Hizmet Binasında gerçekleştirildi.


2 gün süren ve 150 sporcunun katılım sağladığı turnuvanın ödül törenine Kütahya Belediyesi Spor İşleri Müdürü İsmail Şen, Türkiye Satranç Federasyonu Kütahya İl Temsilcisi İbrahim Okursoy, sporcu ve aileleri katıldı. Törende derece alan öğrencilere madalyaları ve ödülleri takdim edildi.


Yapılan turnuvada, 8 yaş ve altı kategorisinde, Yağız Efe Çoban 3. Ümit Mete Şenel 2. ve Dorukan Bozkurt 1. oldu. 10 yaş ve altı kategorisinde ise, 3. Mutlu Selçuk, 2. Ardıç Kurt ve 1. Egemen Kıvanç Bozdağ oldu. 16 yaş ve altı kategorisinde ise 3. Poyraz Uçmazbaş, 2. İbrahim Osman Cenkız ve 1. Enes Durgut oldu. Açık yaş kategorisinde ise 3. Rıdvan Taş, 2. Ethem Demirci ve 1. Hüseyin Emre Kartalmış oldu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Ali Çelikten gençlere tavsiye: Spordan asla vazgeçmeyinÖnceki Haber

Vali Ali Çelikten gençlere tavsiye: Spor...

Küresel güvenlik sorunları DEÜde tartışıldıSonraki Haber

Küresel güvenlik sorunları DEÜde tartışı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar